Esmeralda Pimentel și-a schimbat look-ul special pentru filmul „Montecristo”.

Esmeralda Pimentel și-a schimbat look-ul special pentru filmul Montecristo .
Citeste mai mult despre: Esmeralda Pimentel, Montecristo, William Levy
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 04 Mai 2024

Actrița mexicană spune că a acceptat să-și schimbe aspectul pentru rolul lui Haydee, fără să-și imagineze că unele uși i se vor închide.

Atunci când Esmeralda Pimentel a luat decizia de a-și tunde părul lung, a făcut-o inspirată de rolul ei din piesa „Los Vuelos Solitarios” (2020), iar imediat ce a dat jos și „acele kilograme” s-a simțit mai „în personaj”. Totodată, ea spune că noul look modern a ajutat-o să se raporteze mai mult la feminitatea ei și a văzut lumea altfel. Era fericită cu această schimbare de aspect, fără să-și imagineze cum o decizie atât de profundă și personală va avea un impact puternic asupra carierei sale în televiziune.

„Mi-am schimbat complet imaginea ca actriță, iar aceasta a fost o decizie conștientă, dar nu mi-era clar cât dispreț urma să primesc, de exemplu, în comentariile de pe rețelele de socializare“, a spus ea cu sinceritate pentru revista „Hola”.

Actrița mexicană a devenit celebră datorită telenovelelor, iar mulți și-o amintesc pentru rolurile principale din titluri precum „Culoarea pasiunii”, „Vecina” și „Enamorándome de Ramón”. Cu toate acestea, lucrurile au început să se schimbe după ce și-a tăiat părul. „Cei care m-au chemat la audiție (mi-au spus): «Doar că rolul pentru care te-am dorit mereu nu mai poți să-l faci». Asta m-a speriat foarte mult la început“, a adăugat ea.

În plan personal, Esmeralda a făcut și ea un pas în afara telenovelelor pentru a-și îndrepta cariera în alte direcții, lucru care a coincis cu schimbarea de imagine. „Mi s-a deschis posibilitatea de a interpreta personaje pe care nu am avut ocazia să le interpretez înainte”, a spus ea fericită.

„Am făcut mult teatru. urmează să apară un serial în care joc o femeie pompier. Am avut ocazia să joc în «The Good Doctor», iar acum voi face un serial în Statele Unite. Toate acestea, de când am luat decizia de a-mi schimba stilul, ceea ce mi-a adus oportunități minunate.”

Pe lângă faptul că și-a deschis calea spre noi orizonturi actoricești, Esmeralda a înțeles că viața înseamnă să îndrăznești și să nu stai pe loc. „Ceea ce le spun oamenilor este să îndrăznească să facă acel lucru care te sperie, pentru că te va duce la descoperirea unei părți minunate din tine. Trebuie să nu te mai gândești la ce vor alții și să încerci să fii mereu sinceră cu tine însăți”, a conchis ea.

Pe Esmeralda Pimentel o puteți vedea în mini-seria „Montecristo”, care are șase episoade și este difuzată la Acasă TV sâmbătă și duminică de la ora 21:30.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Un print in Paradis
    120 min
    12:00 Numai langa tine
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    105 min
    21:45 Dragoste si design
    105 min
    23:30 Numele meu e Riza
    60 min
    00:30 Regina
    120 min
    02:30 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:30 Lectii de viata
    45 min
    04:15 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:45 Dragoste si design
    75 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies